First Dates Editie A-eskwadraat
First Dates Editie A-eskwadraat

Voel jij je ook altijd al zo alleen op kerst? Ben jij opzoek naar een geliefde, nieuwe vriend of een zoveelste bedpartner? 😏 Nou zet je maar schrap, want ons eerste activiteit van dit jaar zal het al geliefde en bekende concept “first dates” zijn 🌹(zonder al die camera’s enz. natuurlijk). Onder deze beschrijving kunnen jullie jezelf opgeven en dan gaat ons matching team opzoek naar de perfecte match voor jou 🫵.
Laten we alvast de vlinders gaan verzamelen, de kaarsjes aansteken en de pick-up lines paraat stellen!🕺💃 Want op dinsdag 19 december in bbg001 18:00 – 19:00 zal de 1e ronde plaatsvinden. En van 19:15 – 20:15 is er een 2e ronde.

Jullie krijgen een appje of een mail van ons wanneer het jullie beurt is. Er kunnen zowel eerstejaars als ouderejaars meedoen aan de activiteit. En deelname kost geen cent!💵 Alleen voor de alcoholische drankjes 🍻

Wauw dit klinkt als La Vie en Rose in mijn oren😍. Jullie ook? Meld je dan snel aan! Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als ons en dan zien wij jullie sexy a-es’ers de 19e . 

Peace out!✌️